تخصصی‌ترین مرکز پخش و ارسال فیلم به فستیوال‌های بین‌المللی درگاه فیلم ایران
×

اولين انيميشن کوتاه ايراني کانديد «آکادمي اسکار»

اولین انیمیشن کوتاه ایرانی کاندید «آکادمی اسکار»
+ -

اولین انیمیشن کوتاه ایرانی کاندید «آکادمی اسکار»

به گزارش «درگاه فیلم ایران» به نقل از «وب سایت رسمی آکادمی اسکار» انیمیشن کوتاه «پوتین» به کارگردانی «سید محسن پورمحسنی شکیب» و تهیه کنندگی «انجمن سینمای جوانان ایران – دفتر رشت» در ادامه‌ی حضورهای پر رنگ و معتبر خود در فستیوال‌های «اسکاری»، به عنوان اولین انیمشین تولید شده در ایران، پس از حضور در لیست مقدماتی چهل و نهمین دوره «اسکار دانشجویی»، توانست برای اولین بار کاندید نهایی بخش انیمیشن شده و به عنوان فینالیست برای «جایزه اسکار» رقابت کند.
 
IRAN FILM PORT (An Iranian Films Agency and Distribution) announces formally and proudly that the short animation named "THE BOOT" directed by "Seyed Mohsen Pourmohseni Shakib" has been officially nominated for "49th Student Academy Award" 2022. This short animation is being distributed by "IRAN FILM PORT" company, under the supervision of "ALIMOHAMMAD EGHBALDAR".
 
 
«پوتین» که توسط «درگاه فیلم ایران» به مدیریت «علیمحمد اقبالدار» در جشنواره‌ها و مارکت‌های جهانی نمایندگی می‌شود، در این لیست نهایی، با 6 انیمشین کوتاه دیگر از کشورهای فرانسه، آلمان، استرالیا و ایالات متحده آمریکا رقابت خواهند کرد و از بین آنها، «اسکار انیشمین کوتاه دانشجویی» اهدا خواهد شد.
«درگاه فیلم ایران» این افتخار بسیار بزرگ را به جامعه‌ی کوتاه سازان ایران تبریک عرض می‌کند.
 
لیست کامل انیمشین‌های کوتاه راه یافته به این بخش به شرح زیر می باشد:
 
Seyed Mohsen Pourmohseni Shakib, “The Boot,” Payame Noor University (Iran)
Adam Sillard, Gabrielle Selnet, Chloé Farr, “Goodbye Jérôme!,” Gobelins, School of Images (France)
Jan Gadermann, Sebastian Gadow, “Laika & Nemo,” Konrad Wolf Film University of Babelsberg (Germany)
Clara Mesplé, Chloé Viala, Camille Burles, “Little Things,” École Georges Méliès (France)
Lachlan Pendragon, “An Ostrich Told Me the World Is Fake and I Think I Believe It,” Griffith Film School (Australia)
Anushka Nair, Lauryn Anthony, “Period Drama,” Ringling College of Art & Design (United States)
Yanis Belaid, Eliott Benard, Nicolas Mayeur, “The Seine’s Tears,” Pôle 3D Digital & Creative School (France)
 
اسکار دانشجویی از سال 1976 توسط آکادمی علوم و هنرهای سینمایی آمریکا در چهار بخش تجربی، مستند، داستانی و انیمیشن برگزار می گردد. روند بررسی فیلم‌ها نیز دقیقا همانند جوایز اسکار توسط اعضای آکادمی انجام شده، با این تفاوت که این جایزه تنها مخصوص فیلم‌های دانشجویی و فیلم‌سازانی است که مشغول به تحصیل در دانشگاه هستند. شایان ذکر است که تا به این لحظه 11 نفر از برندگان اسکار دانشجویی موفق به کسب جایزه اسکار و 63 نفر نیز فقط کاندید شدند که از این میان می توان رابرت زمکیس، باب سجت، اسپایک لی، تری پارکر، جان لستر و گرگ مارکس را نام برد.
 
در خلاصه این انیمیشن آمده است که: «پرنده‌ای در شهری جنگ‌زده که در آن چیزی جز اجساد مرده نیست، به دنبال غذا می‌گردد تا به جوجه‌هایش غذا بدهد، اما هیچ چیز آن طور که به نظر می رسد ساده نیست»
 
از عوامل سازنده این انیمیشن می‌توان به نویسنده و کارگردان: سید محسن پورمحسنی شکیب، کارگردان هنری: پژمان ماله‌میر، تهیه‌کنندگان: انجمن سینمای جوانان ایران – دفتر رشت  و سید محسن پورمحسنی شکیب، انیمیشن و استوری‌بورد آرتیست: پژمان ماله‌میر، طراح کاراکتر و پس زمینه: پژمان ماله‌میر، رنگ آمیزی: مریم جعفری، طراحی و ترکیب صدا: محمد زمان‌ثانی، فولی افکت: مریم یعقوبی و پخش کننده: درگاه فیلم ایران (علیمحمد اقبالدار) اشاره کرد. 
 
 
لینک خبر در سایت رسمی آکادمی:
نظرات شما
نظری درج نشده است.
درج نظر شما
+ مشاهده لینک های اصلی سایت
آخرین اخبار