تخصصی‌ترین مرکز پخش و ارسال فیلم به فستیوال‌های بین‌المللی درگاه فیلم ایران

چرا نبايد فيلم را خودمان پخش کنيم؟

چرا نباید فیلم را خودمان پخش کنیم؟
+ -

چرا نباید فیلم را خودمان پخش کنیم؟

این سوال اساسی ترین سوالی است که در حوزه ی پخش فیلم باید به آن پاسخگو باشیم!

بهتر است این سوال را اینگونه پاسخ بگویم. چرا نباید فیلمبردار فیلم‌مان خودمان باشیم؟ چرا نباید صدابردار فیلم‌مان خومان باشیم؟ براستی چرا نباید تدوینگر، صداگذار، بازیگر، تهیه کننده، مدیر تولید، دستیار تدارکات، نورپرداز، گریمور و ... خودمان باشیم؟ جواب آنقدر روشن است که نیازی به پاسخ نیست. بغیر از آنکه انجام دادن تک تک موارد فوق با هم غیر قابل تصور و غیر منطقی است، نیازمند دانشی است که نمیتواند در یک فرد جمع شود!

بنابراین پخش فیلم هم جز همین دسته است! یک تخصص بشدت حرفه ای که نیازمند دانش و تجربه ی بسیار زیاد است.

بسیاری تصور ساده ای دارند! «زبان که بلد هستیمو کمی هم کامپیوتر! پس برو که رفتیم» این کاملا اشتباه است و باعث اتلاف زمان و هدر رفت انگیزه و هزینه شما خواهد شد.

در این حوزه موارد و ریزه کاریی هایی وجود دارد که با انتخاب اشتباه خود به راحتی فیلمتان را برای فستیوال های A+ و A می سوزانید. این موارد براحتی قابل یادگیری نیست و باید سال ها در این زمینه مطالعه و فعالیت داشته باشید.

بنابراین معقول ترین حالت ممکن این است که به کسی و یا گروه اعتماد کنید که پخش کنندگی فیلمتان را برای شما انجام دهند. 

به منظور کسب اطلاعات بیشتر به بخش «چگونه درگاه عمل می کند» مراجعه کنید.

نظرات شما
نظری درج نشده است.
درج نظر شما
نام  
ایمیل  
نظر شما  
+ مشاهده لینک های اصلی سایت