تخصصی‌ترین مرکز پخش و ارسال فیلم به فستیوال‌های بین‌المللی درگاه فیلم ایران
×

سومين المپياد فيلمسازي نوجوانان به ايستگاه پاياني رسيد

سومین المپیاد فیلمسازی نوجوانان به ایستگاه پایانی رسید
+ -

سومین المپیاد فیلمسازی نوجوانان به ایستگاه پایانی رسید

به گزارش «درگاه فیلم ایران» و به نقل از روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، آیین پایانی سومین المپیاد فیلمسازی نوجوانان چهارشنبه 30 مرداد با حضور جمعی از مدیران سینمایی کشور، سینماگران مطرح و جمع پرشوری از نوجوانان و علاقه‌مندان در سالن سوره حوزه هنری اصفهان با اجرای مژده لواسانی برگزار شد.

در این مراسم سیدصادق موسوی مدیرعامل انجمن سینمای جوان ایران طی  سخنانی ضمن  تشکر از دست‌اندرکاران برگزاری این رویداد و تجلیل از اساتیدی که موهای‌شان را در راه خاطره‌سازی برای کودکان سفید کردند، گفت: با وجود مشکلات فعلی مملکت، راه هنر بهترین راه برای انتخاب است که شما نوجوانان آن را انتخاب کرده‌اید. آینده ایران برای شماست و امیدوارم روزهای پرافتخاری برای کشورمان  رقم  بخورد.

وی اضافه کرد: شما نوجوانان خوش شانس هستید که راه هنر و زبان استثنایی هنر را در جهان امروز انتخاب کردید و انجمن سینمای جوانان ایران این افتخار را دارد که در این مسیر باز هم به شما کمک کند و ما با افتخار برگزیده‌های شما را بورسیه خواهیم کرد.

مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران یادآور شد: سینمای جوان از سال 1355 تاکنون بیش از صدهزار فارغ التحصیل داشته و هنرمندان شاخصی به جامعه سینمایی کشور معرفی کرده است؛ امروز نیز انجمن  سینمای جوان بخشی از آبروی فرهنگی و هنری ایران را وام‌داری می‌کند.

در ادامه این برنامه، حبیب ایل‌بیگی قائم مقام بنیاد سینمایی فارابی و مدیر بخش المپیاد جشنواره کودک و نوجوان، با حضور روی صحنه گفت: بر این باور بودیم که نوجوانان ما می‌توانند در بخش ایده کا رکنند  و این اتفاق هم به خوبی افتاد. از اساتیدی که در این راه بدون هیچ چشم‌داشتی همه تجربیات خود را به بچه‌ها منتقل کردند تشکر می‌کنم.

ایل‌بیگی در مورد داوری آثار بیان کرد: کار داوری برای ما سخت بود و به نظر ما همه 64 نفرحاضر در این مرحله شایسته دریافت جایزه و مدال طلا بودند اما بر اساس قانون ما مجاز به این کار نبودیم و باید به قانون وفادار بود؛ اگرچه حضور در این مرحله در کنار اساتید برای بچه‌ها بزرگ‌ترین جایزه بود.

علیرضا تابش، دبیر جشنواره  کودک و نوجوان نیز طی سخنانی خطاب به نوجوانان حاضر درسومین المپیاد فیلمسازی گفت: انجمن سینمای جوانان ایران و کانون پرورش فکری برای شما جایی است که می‌توانید پیشرفت کنید و برای ادامه راه فیلم‌سازی از کمک آن‌ها استفاده کنید. در همه کشورهای بزرگ، مسئله نوجوانی بسیار اهمیت دارد. همین جا کارگردانانی هستند که دغدغه‌مند زندگی خود را وقف نوجوانان کردند. از آن‌ها برای این که در کنار ما بودند و مثل پدر و مادر به شما کمک کردند تشکر می‌کنم؛ المپیاد مثل سنت استاد شاگردی است که استادی همه تجربیات خود را به شاگردش می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: همه نوجوانان اینجا عطر و بوی ایران را می‌دهند، افکار، نظرات، دغدغه‌ها و عقاید شما برای ما خیلی مهم است و در برنامه‌های اصلی ما قرار دارد. امیدوارم که المپیاد فیلمسازی آرام آرام به یک نهاد مهم تبدیل شود و بتوانیم جدی‌تر به مسائل نوجوانان بپردازیم.

 

طلای المپیاد در بخش «فیلم» به نوجوان همدانی رسید

پس از صحبت‌های تابش، نوبت به انتخاب برگزیدگان «بخش فیلم» المپیاد فیلمسازی رسید و به همین منظور هیئت انتخاب متشکل از حبیب ایل بیگی، محمدرضا کریمی، حسین شیخ‌الاسلامی، وحید گلستان،  داود ضامنی، سعید پوراسماعیلی، سهیلا عسکری و فریده روشن (عضو شورای شهر اصفهان) برای اهدای جوایز روی صحنه آمدند.

در بخش فیلم، مدال برنز المپیاد به فیلم کوتاه «گذر زمان» به کارگردانی محمد امین فیروزه از تبریز و فیلم کوتاه «به چوک» به کارگردانی عارفه جعفری از میبد رسید.

مدال نقره در این بخش به فیلم «در جستجوی زندگی» به کارگردانی ایلیا رمضانی از بوشهر و فیلم «دوختولور» به کارگردانی فاطمه زاهدانی از بندرعباس رسید.

مدال طلای بخش فیلم نیز به انیمیشن «طغیان» به کارگردانی ماژان کیمیایی از همدان رسید.

 

درخشش طلای بخش «ایده» بر سینه گروه کامبوزیا پرتوی

پس از دریافت جوایز بخش فیلم، اساتید المپیاد شامل: پوران درخشنده، مرضیه برومند، ابوالفضل جلیلی، کامبوزیا پرتوی، ایرج طهماسب، عبدالله علیمراد، وحید نیکخواه آزاد وعلی‌اکبرقاضی‌نظام روی سن آمدند تا جوایز برگزیدگان «بخش ایده» را اهدا کنند.

در این بخش، مدال برنز به گروه‌های عبدالله علیمراد برای «ایده حیاط» نوشته سیدمتین احمدی از خمینی‌شهر اصفهان، گروه مرضیه برومند برای ایده «من استیون هاوکینگ نیستم» با ایده اولیه ثمین ابوالحسنی، گروه علی اکبر قاضی‌نظام برای ایده «آفرینش هستی» با ایده اولیه متینا اکبرزاده، گروه وحید نیکخواه با ایده «یک تکه مداد» به نویسندگی امین یونسی و ایده «شیر تو شیر مجازی» به نویسندگی ثنا ابوالحسنی و گروه ابوالفضل جلیلی برای ایده طرح «گلیم» از کیانا صابر و ایده «خورشید را دیده‌ای؟» از حنانه مرادی به طور مشترک رسید.

مدال نقره این بخش، به گروه‌های ایرج طهماسب برای ایده «گاوهای فضایی» و ایده اولیه «شیرکاکائوی مریخی» به همراه گروه پوران درخشنده برای ایده «کی‌پاپ» با ایده اولیه «موج‌های شادی روانه بود بر دل‌های خندان» رسید.

مدال طلای این بخش به گروه کامبوزیا پرتوی با ایده «دوست عجیب من» با ایده اولیه دختر سیل نوشته رکسانا رسولی از اصفهان رسید. ساره فیضی، هستی جعفرپور، هالن میرآقا، زینب نجمی، مازیار جورکش و نگار خانی به همراه رکسانا رسولی اعضای گروه برنده این بخش بودند.

 

رونمایی از مجموعه آثار ابوالفضل جلیلی

در بخش پایانی این مراسم علیرضا تابش بار دیگر به روی صحنه آمد و گفت: سینمای ایران از دید من، مثل یک قالی زیباست که اجزای مختلفی دارد. گل وسط قالی، مرکز اصلی آن و تمایز و هویت سینمای ماست. ابوالفضل جلیلی گل وسط قالی سینمای ماست و ما امروز می‌خواهیم پکیج فیلم‌های او را به شما هدیه دهیم

مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی افزود: جلیلی از فیلم‌سازانی است که دغدغه مسائل نوجوانان را دارد و در فیلم‌هایش سراغ آدم‌های متفاوتی از جامعه رفته و دغدغه‌های آن‌ها را به فیلم تبدیل کرده است.

سپس از بسته مجموعه فیلم‌های ابوالفضل جلیلی رونمایی شد.

در پایان این مراسم  اعلام شد که انجمن سینمای جوانان ایران از ایده «کی‌پاپ»، کانون پرورش فکری کودکان از ایده «حیات» و جشنواره رشد از ایده «من استیون هاوکینگ نیستم»  حمایت تولید خواهند کرد.

نظرات شما
نظری درج نشده است.
درج نظر شما
+ مشاهده لینک های اصلی سایت
آخرین اخبار